Guleroden, som Markfrugt betragtet. (Efter det Engelske, med Bemærkninger.) - Grevenkop Castenschjold, J. S. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Guleroden, som Markfrugt betragtet. (Efter det Engelske, med Bemærkninger.)