Afdøde Gaardfæster i Haar, Dannebrogsmand Søren Rasmussen Michelsen — et Mønster til Efterligning. - Michelsen, Søren R. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Afdøde Gaardfæster i Haar, Dannebrogsmand Søren Rasmussen Michelsen — et Mønster til Efterligning.