Brudstykker fra en Udflugt over Hannover, Brunsvig og Magdeborg, især med Hensyn til Træplantning og Havecultur. - Riegels, Generalkrigscommissair (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Brudstykker fra en Udflugt over Hannover, Brunsvig og Magdeborg, især med Hensyn til Træplantning og Havecultur.