Om det engelske Landbrug og sammes Anvendelse paa andre landoeconomiske Forhold fornemmelig i Tydskland. - von weckherlin, A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om det engelske Landbrug og sammes Anvendelse paa andre landoeconomiske Forhold fornemmelig i Tydskland.