Beretning om en Preve med Isoleringsmaterialier afholdt paa GI. Carlsberg i Kjebenliavn April .1898 - Bonnesen, E. J. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning om en Preve med Isoleringsmaterialier afholdt paa GI. Carlsberg i Kjebenliavn April .1898