Arbejdsprøve med de præmierede amerikanske Svingplove og Sacks Enkelt- plov, samt 17 af de her i Landet mest brugte Plove. - Bokelmann, F. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Arbejdsprøve med de præmierede amerikanske Svingplove og Sacks Enkelt- plov, samt 17 af de her i Landet mest brugte Plove.