Bemærkninger i Anledning af en i Tidsskrift for Landoeconomie omtalt ny Kartoffelart fra Mexico. - Liebman, F. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Bemærkninger i Anledning af en i Tidsskrift for Landoeconomie omtalt ny Kartoffelart fra Mexico.