Beretning fra kammerraad v. Støcken, om et Engvandingsanlæg på Hovedgaarden Nipstrup i Hjørring Amt. - Brinck-Seidelin, Etatsraad (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning fra kammerraad v. Støcken, om et Engvandingsanlæg på Hovedgaarden Nipstrup i Hjørring Amt.