Uddrag af Forhandlingerne i den første Forsamling af den baltiske Forening til Landvæsenets Fremme. - Schythe, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Uddrag af Forhandlingerne i den første Forsamling af den baltiske Forening til Landvæsenets Fremme.