Nogle Ord i Anledning af "Udsigt overhvad der er virket i Sverrig til Agerbrugets Fremme," indført i Tidsskrift for Landoekonomie, ny Hæfte 4de Binds 3die Hefte S. 423. - Hofman Bang, N. E. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Nogle Ord i Anledning af "Udsigt overhvad der er virket i Sverrig til Agerbrugets Fremme," indført i Tidsskrift for Landoekonomie, ny Hæfte 4de Binds 3die Hefte S. 423.