Det Keiserlige Russiske Landhuus-Holdnings-Selskab i Moskou; dets Forhandlinger fra 1836 til1841. - Hofman Bang, N. E. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Det Keiserlige Russiske Landhuus-Holdnings-Selskab i Moskou; dets Forhandlinger fra 1836 til1841.