Om Uldmaaling og Nytten af det Gramertske Eriometer (Uldmaalings-Instrument). - Hofman Bang, N. E. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Uldmaaling og Nytten af det Gramertske Eriometer (Uldmaalings-Instrument).