Om Enges, især de mooragtiges, Forbedring. (Skrevet af en Comitee, udvalgt af Holstebroe Omegns landoekonomiske Selskab.) - Gjelstrup, Justitsraad (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Enges, især de mooragtiges, Forbedring. (Skrevet af en Comitee, udvalgt af Holstebroe Omegns landoekonomiske Selskab.)