Giver Vand- eller Landrodning den meste, bedste og skjønneste Hør? (Foredrag i Ølstykke Sogn.) - Jørgensen, Lars (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Giver Vand- eller Landrodning den meste, bedste og skjønneste Hør? (Foredrag i Ølstykke Sogn.)