Forhandlinger ved den 5te Forsamling af Tydske Landmænd, i Doberan, d. 2den til d. 9de September 1841. - Poulsen, Pastor (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Forhandlinger ved den 5te Forsamling af Tydske Landmænd, i Doberan, d. 2den til d. 9de September 1841.