Beretning om Agerdyrknings-institutet paa Haraldslund, tidligere paa Frysendal. - Krarup, R. B. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning om Agerdyrknings-institutet paa Haraldslund, tidligere paa Frysendal.