Beretning om agrikulturkemisk Virksomhed,afgivet paa Landhusholdnings-Selskabets Generalforsamling d. 15de Decbr. 1896. - Stein, V. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning om agrikulturkemisk Virksomhed,afgivet paa Landhusholdnings-Selskabets Generalforsamling d. 15de Decbr. 1896.