Forslag og Forsøg til Omordning af Kvægtorvshandelen i Tyskland og Østerrig. - Arup, Johannes (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Forslag og Forsøg til Omordning af Kvægtorvshandelen i Tyskland og Østerrig.