Udsigt over Udførselen af Korn-, Fede- og andre Varer fra Kongeriget Danmark og Hertugdømmerne Slesvig og Holsteen i Aarene 1838 og 1839. - Villaume, Ch. A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Udsigt over Udførselen af Korn-, Fede- og andre Varer fra Kongeriget Danmark og Hertugdømmerne Slesvig og Holsteen i Aarene 1838 og 1839.