Beretning om Arbejdsprøve med Kværne, Knusemaskiner og Oliekagebrydere i Randers, samt en Efterprøve med Kværne og Knusemaskiner i Nakskov. - Dencker, H. F. K. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning om Arbejdsprøve med Kværne, Knusemaskiner og Oliekagebrydere i Randers, samt en Efterprøve med Kværne og Knusemaskiner i Nakskov.