Det Kongelige National- og Landoekonomiske Akademis Eldena ved Greifswalde. - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Det Kongelige National- og Landoekonomiske Akademis Eldena ved Greifswalde.