Sukkerfabricationen af Hvidbeder i detSmaa,med specielt Hensyn til den linbergerske Fremgangsmaade,som anvendtes ved Prøvekogningen i Helsingborg i December 1837. - Wilkens, J. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Sukkerfabricationen af Hvidbeder i detSmaa,med specielt Hensyn til den linbergerske Fremgangsmaade,som anvendtes ved Prøvekogningen i Helsingborg i December 1837.