Raae Jorders Opdyrkning, foretagen i Skive-Egnen af Hr. Mathias Møller, og hans Erfaringer i den Henseende. - Møller, Mathias (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Raae Jorders Opdyrkning, foretagen i Skive-Egnen af Hr. Mathias Møller, og hans Erfaringer i den Henseende.