Om Ammoniak og Ammoniaksaltene, isærdeleshed om det Værd, som disse have til Vegetationens Befordring. - Sprengel, C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Ammoniak og Ammoniaksaltene, isærdeleshed om det Værd, som disse have til Vegetationens Befordring.