Forsamlingen af tydske Landmænd; dens Forhandlinger i Dresden og Karlsruhe. - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Forsamlingen af tydske Landmænd; dens Forhandlinger i Dresden og Karlsruhe.