Beretning om den ved det kgl. danske Landhusholdningsselskabs Maltbygudvalg udfoldede 10aarige Virksomhed vedrørende Maltbygavlen. - Sonno, Chr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning om den ved det kgl. danske Landhusholdningsselskabs Maltbygudvalg udfoldede 10aarige Virksomhed vedrørende Maltbygavlen.