Beretning om den paa Borreby i Marts 1893 afholdte Prøve med Petroleums lokomobiler til Tærskning - Dencker, H. F. K. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning om den paa Borreby i Marts 1893 afholdte Prøve med Petroleums lokomobiler til Tærskning