Om Værdie-Ansættelse af Landejendomme og af Præstationer, som hvile paa disse. - Sprengel, C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Værdie-Ansættelse af Landejendomme og af Præstationer, som hvile paa disse.