Aarsagen til at Sæden i Almindelighed giver saa faa Fold, og Midlerne herimod. - Becker, Postmester (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Aarsagen til at Sæden i Almindelighed giver saa faa Fold, og Midlerne herimod.