Om det Beatsonske System, og hvad deri denne Anledning senest har tildraget sig i Tyskland. - Luno, L. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om det Beatsonske System, og hvad deri denne Anledning senest har tildraget sig i Tyskland.