Om Kartoffeldyrkningens Forhold til Korndyrkning og Gjødningsproduction. (Af »Der Kartoffelbau im Großen.«) - Kreyßig, Hr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Kartoffeldyrkningens Forhold til Korndyrkning og Gjødningsproduction. (Af »Der Kartoffelbau im Großen.«)