Foranstaltninger, trufne af Sorø Amts landoekonomiske Selskab, til Huusdyrenes Forædling. - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Foranstaltninger, trufne af Sorø Amts landoekonomiske Selskab, til Huusdyrenes Forædling.