Om en i Hertugdømmet Holsteen oprettet Examens-Commission for Landmænd, især Gods- og Avls-Forvaltere. - Luno, L. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om en i Hertugdømmet Holsteen oprettet Examens-Commission for Landmænd, især Gods- og Avls-Forvaltere.