Forsøg og Erfaringer samt derpaa grundede Bemærkninger, betræffende Kornrust, Brand, Meeldrøier og Honningdug. - Schøler, N. P. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Forsøg og Erfaringer samt derpaa grundede Bemærkninger, betræffende Kornrust, Brand, Meeldrøier og Honningdug.