Sammentrængt Udtog af de til Landhuusholdningsselskabet indkomne Afhandlinger om Midlerne til HesteavlensFremme. - Larsen, Lars Christian (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Sammentrængt Udtog af de til Landhuusholdningsselskabet indkomne Afhandlinger om Midlerne til HesteavlensFremme.