Hvilke ere de bedste Midler til Hesteavlens Fremme i Danmark? (Oversat efter det tydske Manuskript.) - Seine, Dr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hvilke ere de bedste Midler til Hesteavlens Fremme i Danmark? (Oversat efter det tydske Manuskript.)