Et mærkeligt Exempel paa, at stundom Meget kan udrettes med svage Kræfter. - Knudsen, Stephen (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Et mærkeligt Exempel paa, at stundom Meget kan udrettes med svage Kræfter.