Underretning om det paa Gaarden Kløverholm indførte Agerbrug, og hvad dermed staaer i Forbindelse. - Lemvigh, Otto (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Underretning om det paa Gaarden Kløverholm indførte Agerbrug, og hvad dermed staaer i Forbindelse.