Om Rust paa Kornet. (Uddraget af: "Travels and adventures in southern Africa, London 1827.") - Thompson, George (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Om Rust paa Kornet. (Uddraget af: "Travels and adventures in southern Africa, London 1827".)