Udsigt over Landhusholdningsselskabets Forhandlinger fra 1ste Julii 1822 til ultimum Junii 1828. (Sluttet.) - Hald, J. C. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Udsigt over Landhusholdningsselskabets Forhandlinger fra 1ste Julii 1822 til ultimum Junii 1828. (Sluttet.)