Tvende kronede Priisskrifter , betræffende det Spørgsmaal: Hvad kan der virkes for at gjere det holsteenste Smør mere skikket for Handelen, fornemmelig med Hensyn til dets Forsendelse til fjerne og varme Lande? - Hirschfeld, W.; Rømer, P. A. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Tvende kronede Priisskrifter , betræffende det Spørgsmaal: Hvad kan der virkes for at gjere det holsteenste Smør mere skikket for Handelen, fornemmelig med Hensyn til dets Forsendelse til fjerne og varme Lande?