Beretning til Landhuusholdningsselskabet om Sommerstaldfodring og om Avl af Lucerne; m. v. - Rützow, Pastor (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beretning til Landhuusholdningsselskabet om Sommerstaldfodring og om Avl af Lucerne; m. v.