Erklæring i Anledning af Hr. Kammerraad Drewsens og Hr. Commerceraad Petersens Tillæg til hans Bemærkninger om den dansk-spanske Uld. - Ramert, Kammerjunker (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Erklæring i Anledning af Hr. Kammerraad Drewsens og Hr. Commerceraad Petersens Tillæg til hans Bemærkninger om den dansk-spanske Uld.