Efterretning om en Oversættelse af Dr. L. H. Tobiesens Skrivt, "Auf Theorie und Erfahrung gegründete Anweisung zum Mergeln. - Drewsen, Joh. Chr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Efterretning om en Oversættelse af Dr. L. H. Tobiesens Skrivt, "Auf Theorie und Erfahrung gegründete Anweisung zum Mergeln.