Fragment af et Brev til Udgiveren, angaaende Forsøg med Salt som Gjødning. - Remmer, Niels (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Fragment af et Brev til Udgiveren, angaaende Forsøg med Salt som Gjødning.