Hvorfor er Selv-Eiendoms Indførelse i De senere Aar standset? og hvilke ere de bedste Midler, ved hvilke de hindringer, som staae denne Sag iveien, kunne bortryddes? - Hasle, Statsrets-Procurator (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Hvorfor er Selv-Eiendoms Indførelse i De senere Aar standset? og hvilke ere de bedste Midler, ved hvilke de hindringer, som staae denne Sag iveien, kunne bortryddes?