Beskrivelse over et Engvandings-Anlæg ved Østergaard i Ring Herred, med Forklaring over det derover tagne og hermed følgende Situationskort. - Møller, Hr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Beskrivelse over et Engvandings-Anlæg ved Østergaard i Ring Herred, med Forklaring over det derover tagne og hermed følgende Situationskort.