Udsigt over Landhuusholdningsselskabets Forhandlinger i de to Aar fra Udgang Junii 1817, indtil 1819. - Drewsen, Joh. Chr. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Udsigt over Landhuusholdningsselskabets Forhandlinger i de to Aar fra Udgang Junii 1817, indtil 1819.