Bemærkninger over Huusmands-Hoveriet, foranledigede ved jennemlæsning af Hr. Pastor Petersens Afhandling i Landoeconomiske Tidenders 9de Binds 2det Hefte S. 128. - N., N. (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Bemærkninger over Huusmands-Hoveriet, foranledigede ved jennemlæsning af Hr. Pastor Petersens Afhandling i Landoeconomiske Tidenders 9de Binds 2det Hefte S. 128.