Angaaende en nye Fordeling af Veiarbeidet i Brøndshøi Sogn, Kjøbenhavns Amt. - Rønne, Pastor (Tidsskrift for Landøkonomi, 2018)
Angaaende en nye Fordeling af Veiarbeidet i Brøndshøi Sogn, Kjøbenhavns Amt.